Image

Je bedrijf reorganiseren.

Soms loopt het toch allemaal anders dan je vooraf had gedacht. Komen de resultaten van je bedrijf sterk onder druk. Bijvoorbeeld door onvoorziene gebeurtenissen in de economie of door interne problemen in je organisatie. Of een concurrent die je plotseling verslaat met hun innovatief product. Valt je droom in duigen?

Het is zaak om snel en doelgericht in te grijpen. Elke vertraging leidt tot vergroting van de problemen. Maar wat zijn de juiste knoppen om aan te draaien? Het lijkt wel of opeens op alle fronten tegelijk in het bedrijf verandering en verbetering noodzakelijk is. En heb ik nog wel de juiste mensen aan boord voor deze nieuwe fase?

Avonturen van onze business coaches.

  • juiste positionering en nieuw elan

    De al jaren actieve ondernemers dreigen ingehaald te worden door nieuwe technologische ontwikkelingen. De fut raakt er een beetje uit en nieuwe ideeën sterven een stille dood. Your own Venture heeft met de ondernemers een nieuwe strategische positionering uitgewerkt en begeleidt nu dit veelomvattende verandertraject.

  • nieuwe organisatiestructuur

    Het adviesbureau bestaat al jaren en de financiële resultaten zijn best OK. Toch begint de structuur van de organisatie te knellen en past het verdienmodel niet goed meer bij de individuele wensen van de betrokken adviseurs. Your own Venture heeft geholpen de onderneming om te zetten naar meerdere zelfstandige BV's; op weg naar nieuwe groei!

  • financiën op orde

    Het voortbestaan van de webshop is in gevaar. Crediteuren dreigen met maatregelen omdat er niet meer betaald kan worden. Your own Venture doet een deep dive in de financiële administratie en constateert dat deze vele fouten bevat. De administratie wordt op orde gebracht en betalingsafspraken met crediteuren gemaakt. De exploitatie van de webshop blijkt positief!

Maak vrijblijvend kennis met ons

Start nu de turnaround.

Bij Your own Venture hebben we uitgebreide ervaring om ondernemingen door moeilijke tijden heen te loodsen. Om een nieuwe toekomst te bepalen. En om razendsnel plannen om te zetten in acties. Om de daarvoor benodigde middelen te regelen. Schouder aan schouder met de ondernemer. Plan een belafspraak in onze agenda via onderstaande button of bel +31 6 113 03 944.

Belafspraak inplannen