Image

Je eigen bedrijf starten.

Je hebt de knoop doorgehakt en wilt gaan ondernemen. Ideeën genoeg en de adrenaline spuit door je aderen. Je bent vastbesloten om iets moois te gaan creëren. En dan? Hoe zet je het idee om in een strak plan en hoe wordt dit plan werkelijkheid? Ideeën sterven vaak in schoonheid en maar een klein gedeelte wordt omgezet in een echt succesvolle onderneming. Jaren later sla je jezelf nog voor de kop dat je toen niet hebt doorgepakt. Wij van Your own Venture helpen je graag om wel je droom te realiseren. Voor ons is de kick om aan jouw succes een betekenisvolle bijdrage te mogen leveren. Wij richten ons daarbij op schaalbare ondernemingen die het potentieel hebben om binnen enkele jaren een winstgevende omzet van minimaal €500.000,- te bereiken.

Avonturen van onze business coaches.

  • from scratch

    Ideeën te over en kansen genoeg, maar hoe daar een bedrijf van te maken? Dat was het vraagstuk van de aspirant ondernemer. Your own Venture heeft geholpen om focus aan te brengen en een compact business plan te maken. Maandelijks spreken we elkaar om actuele vragenstukken door te nemen en de ondernemer scherp te houden.

  • management buy-in

    Een ervaren manager met eigen kapitaal heeft de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Door zich in te kopen in een bestaande onderneming en dat bedrijf te gaan leiden kan zij een vliegende start maken. Your own Venture helpt om de wensen scherp te krijgen en begeleidt het buy-in proces.

Maak vrijblijvend kennis met ons
Image

Elke fase kent nieuwe uitdagingen.

Maak nú tempo.

Ga een stevige brainstorm aan met Your own Venture om je snel een stap verder te brengen. Regel een afspraak met ons via onderstaande button of bel +31 6 113 03 944.

Get inspired