Image

Je bedrijf verkopen.

Hoe gedreven en succesvol je ook bent, hoe weinig je je ook aantrekt van de pensioengerechtigde leeftijd, eens moet je afscheid nemen van je geesteskind. En al veel eerder moet je hierover gaan nadenken. Misschien wil je juist wel eerder stoppen. Of op een dag realiseer je je dat het dagelijks leiding geven aan een onderneming niet zo goed bij je past.

Wie is dan mijn opvolger? Kan de onderneming in de familie blijven? Kan ik mijn aandelen verkopen en zo ja, aan wie wil ik dat doen? Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit na de exit? Ingrijpende vraagstukken waar je eigenlijk al bij de start van je onderneming op moet voorsorteren.

Avonturen van onze business coaches.

  • verkoop van A tot Z begeleiden

    Een bedrijf verkopen was onbekend terrein voor de ondernemer; once in a life time. Your own Venture neemt de vrouw stap voor stap mee in het proces. Organiseert, coördineert, onderhandelt en betrekt de juist partijen. Met aandacht voor de persoon achter het bedrijf, de emoties en (financiële) belangen.

  • scenario's voor verkoop van het bedrijf

    De aandeelhouders willen hun softwarebedrijf gaan verkopen maar hebben geen idee hoe dit werkt en wat de mogelijkheden zijn. Your own Venture heeft de aandeelhouders inzicht gegeven in het type kopers, alternatieve wijzen van verkoop en bepalende factoren voor de waardering. Op basis van de keuzes van de aandeelhouders worden zij nu door Your own Venture begeleid in het verkoopproces.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Ontzorgen in het verkoopproces.

Het verkopen van je onderneming is een complex en vaak onvoorspelbaar proces. Met veel belanghebbenden, tijdsdruk, emoties, grote hoeveelheden documenten en scherpe onderhandelingen. Your own Venture verzorgt de regie over het proces, produceert key-documenten, ondersteund bij de onderhandelingen en adviseert over de te volgen strategie en tactiek.

Doe nú je exit-planning.

Leg je kaarten open op tafel en maak samen met Your own Venture de juiste afwegingen. Zodat je droom niet alsnog uiteen spat bij je afscheid van je onderneming! Regel een afspraak met ons via onderstaande button of bel +31 6 113 03 944.

Get inspired