Image

Strategy Builder

OGSM en BMC tools voor strategie.

Past de strategie voor je onderneming nog op de achterkant van een bierviltje? Dat is op zich prachtig! Hoe compacter hoe makkelijker om je strategie altijd ‘top of mind’ te hebben en goed over te brengen naar anderen. Sla de dynamiek in je bedrijf vooral niet plat door lijvige plannen en complexe processen! Kies daarom voor onze compacte en flexibele OGSM en BMC tools voor strategie.

Heb je al een abonnement? Klik dan hier voor je toegang tot het platform.

Bewezen succesvolle methodes:

Daarom heeft Your own Venture een paar bewezen succesvolle methodes en tools voor de ondernemer geselecteerd. Om daarmee snel, compact en in samenwerking met je team de strategie voor je onderneming vast te stellen, te onderhouden en waar te maken. De belangrijkste van deze methodes zijn:

  • OGSM (Objective Goals Strategies Measures): op één pagina de ambitie van je onderneming, de concrete doelen, de strategie hóe je je doelen gaat bereiken en de key-acties die daarvoor nodig zijn.
  • BMC (Business Model Canvas): met negen bouwstenen onderzoek en beschrijf je je complete bestaande of toekomstige bedrijfsmodel. Dit toont hoe je organisatie waarde creëert, levert en behoudt.
  • SWOT (Strenghts, Weaknesses, Opportunities, Threats): dit model laat in één oogopslag zien waar de kansen liggen voor je onderneming en wat extra aandacht vraagt.

Ons cloudbased strategie platform 'Strategy Builder' biedt online versies van elk van deze methodes met daarin handige extra's om een succesvolle implementatie in je organisatie mogelijk te maken. Een licentie op de Strategy Builder kost € 85 (excl. BTW) per maand of € 850 (excl. BTW) per jaar bij de keuze voor een jaarlicentie. Voor meer informatie of een demo kun je onderstaande formulier invullen of telefonisch contact opnemen via +31 85 060 6070.