Ode aan de ondernemers

Arjen SchutteMomenten van de waarheid, Momenten van de waarheidLaat een bericht achter

Dreams come true!

Time flies! Inmiddels is Your own Venture al weer drie jaar in actie en hebben we tientallen ondernemers mogen helpen. Van strategisch plan tot bedrijfs(ver)koop, van pivot tot financiering. Dank dat wij een  steentje mochten bijdragen!

Het waren bijzondere jaren vol turbulente ontwikkelingen in markt en maatschappij. Met respect keken we naar onze opdrachtgevers die in nooit eerder vertoonde omstandigheden moesten zien te overleven. Het levenswerk van jaren noeste arbeid dreigde in no time verloren te gaan. Ondernemers die worstelden en weer boven kwamen, maar ook mazzelaars die precies in een booming tak van sport actief bleken.

Onze complimenten voor de flexibiliteit, het incasseringsvermogen, de creativiteit en de ausdauer van de mens achter de onderneming. Ook als de impact op het persoonlijk leven en de financiële situatie soms groot was.

De toekomst is ongewis, maar ondernemen is fun. Elke markt en elk tijdvak biedt kansen. Ga met een open mind het avontuur tegemoet. Wij ondernemen graag met jullie mee!

Team Your own Venture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *