Image

Versnellen van je groei.

Je hebt een mooie start gemaakt en je onderneming draait lekker. Maar de zorgen nemen toe. Hoe houd ik de organisatie bestuurbaar? Hoe kan ik de concurrentie voorblijven? Hoe moet ik verder versnellen? Wat kost die groei en hoe kan ik dat financieren? Welke processen en systemen wil ik gaan implementeren? Grote vragen die op je bordje komen als je doorstoomt van kleine naar middelgrote onderneming en verder. Your own Venture helpt prioriteren, definiëren en implementeren. Zodat er een duidelijk en haalbaar plan voorwaarts is en slagkracht voor de implementatie komt.

Image

De enablers voor groei.

De grote groeivraag.

Autonoom groeien is al een heel ding met vele uitdagingen, kansen en een overvolle agenda. En toch moet je in deze fase ook bewust nadenken over die andere mogelijkheid voor groei; overnemen of overgenomen worden. Laat overnames niet als een toevalligheid op je pad komen en laat je niet onverwacht overvallen door een partij die jou wil overnemen. Definieer samen met Your own Venture je groeistrategie en doordenk wat de vergaande veranderingen zijn bij overnames. Zo kun je pro-actief op zoek gaan naar de juiste versterking en slagvaardig reageren op de concurrentie.

Versnel nú je groei.

Leg de grote vragen samen met Your own Venture op tafel. Zodat je prioriteiten en groeiplannen helder worden en je vol vaart de implementatie kan starten. Regel een afspraak met ons via onderstaande button of bel +31 6 113 03 944.

Get inspired