Businessplan 2024

Arjen SchutteMomenten van de waarheid, Momenten van de waarheidLaat een bericht achter

business plan
Heb je even tijd voor een korte demo?

Waarschijnlijk zijn je meeste collega’s al weer enige tijd terug van vakantie en met volle vaart ga je er weer tegenaan. Samen zorgen dat het gewenste jaarresultaat (alsnog) wordt behaald of overtroffen.
Al snel komt de businessplanning voor 2024 jaar weer in beeld. Als drukke ondernemer wil je dit vooral heel pragmatisch én in samenwerking met je team doen.

Your own Venture is een enthousiaste gebruiker van de OGSM-methode, al dan niet in combinatie met een Business Model Canvas (BMC). Met de OGSM kun je in 1A4 vastleggen en bijhouden wat de missie, strategie, key-acties en kpi’s van je onderneming zijn. Het helpt jou en je team koers te kiezen en koersvast te blijven. 

Your own Venture heeft voor de OGSM en BMC een handig cloud-based platform beschikbaar: de Strategy Builder. Met een onbeperkt aantal gebruikers krijg je toegang tot het platform met daarin vele aanvullende functionaliteiten. Eindelijk geen gedoe meer met die statische Powerpoint, Excell of Word versie van je ondernemingsplan. Vanzelfsprekend leveren we, indien gewenst, ook graag de aanvullende begeleiding tijdens je businessplanning.

Al zeggen we het zelf, dit is absoluut een online demo van een half uurtje waard! Graag horen we van je of je interesse hebt in een demo. Dit kun je doen door een reply op deze email of door een demo-aanvraag via onze website.

Wij wensen je veel succes met de eindsprint voor 2023 en hopen je snel te spreken.

Met ondernemende groet, namens het team van Your own Venture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *